Löpband Precor TRM885 begagnat i nyskick

Köp begagnat Löpband Precor TRM885 nästan nytt Löpbandet är ett av de mest populära redskapen på gymmet, och om du tränar på ett gym som har löpband så är det oftast kö under gymmets mer populära timmar. Även i hemmagym har begagnade löpband i hög gymkvalitet kommit att bli alltmer populärt i takt med att de är så mycket billigare än nya Löpband i samma varumärke. Observera att varje begagnat Löpband i hög kvalitet som testas, servas av oss kan vi sälja med 6 månaders reservdelsgaranti. Löpband som inte är i gymkvalitet säljer vi i befintligt skick och utan garantier. Du hittar oss lätt om du ser våra stora lastbilar utanför entren, mellan lastbrygga 18 och 19 närmast Nämndemansgatan 17. 431 33 Mölndal.
Löpband Precor TRM885 begagnat i nyskick. Godkänt av servicetekniker. Från Precor kommer detta Löpband som passar dig som är både nybörjare och elitidrottare. Med en användarvikt på 181 kg får du en rejäl maskin som håller för en hög belastning. Den inbyggda hastighetsmätaren gör att du på ett bra sätt kan följa ditt tempo under träningspasset. Vill du känna att du får omväxling med din träning så är denna maskin ett bra val med sina 21 st träningsprogram.

Löpband Precor TRM885

Detta Löpband har fem egenskaper för funktionell träning och du kan variera din träning med 21 träningsprogram

Lite fakta om Löpband Precor TRM885 :

 • Höjden på modellen är 174 cm

 • Längden på modellen är 211 cm

 • 195 kg är maskinens vikt

Löpband Precor TRM885
Detta Löpband har fem egenskaper för funktionell träning och du kan variera din träning med 21 träningsprogram
Lite fakta om Löpband Precor TRM885 :
Höjden på modellen är 174 cm
Längden på modellen är 211 cm
195 kg är maskinens vikt

Tävlingsmänniska?

För den tävlingsinriktade kan du här se hur snabbt du går eller springer på maskinen med dess inbyggda hastighetsmätare.

Tränar du regelbundet och gillar förändring i din träning?

 1. Med hela 21 träningsprogram får du möjlighet till detta.
 2. Som du märker så finns det många bra saker att säga om Precor TRM 885.
 3. Du kan prisjämföra den här träningsmaskinen på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 117177 kr.
 4. Om man jämför modellen TRM 885 pris med resten av Löpbanden kategorin så är den dyrare än de flesta andra men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.
 5. Detta begagnade Löpband i hög gymkvalitet ingår i ett komplett gym hos GymPartner. Vi kontrollerar och underhåller varje begagnat Löpband hos oss som vi kan sälja med 6 månaders reservdelsgaranti.
 6. Läs om GymPartners kompletta gym som du köper tryggt med vår ”lägstaprisgaranti” här
 7. Mer om att investera tryggt i begagnat Löpband från GymPartner här
 8. Välkommen att prova Löpband Precor TRM885 begagnat i nyskick i vårt showroom på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. 
 9. Kontakta våra Gym& Motionskonsulter här

Från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal

Här säljer vi: Löpband från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

Köp begagnat Löpband Precor TRM885 nästan nytt

 1. Löpbandet är ett av de mest populära redskapen på gymmet, och om du tränar på ett gym som har löpband så är det oftast kö under gymmets mer populära timmar.
 2. Även i hemmagym har begagnade löpband i hög gymkvalitet kommit att bli alltmer populärt i takt med att de är så mycket billigare än nya Löpband i samma varumärke.
 3. Observera att varje begagnat Löpband i hög kvalitet som testas, servas av oss kan vi sälja med 6 månaders reservdelsgaranti.
 4. Löpband som inte är i gymkvalitet säljer vi i befintligt skick och utan garantier.
 5. Du hittar oss lätt om du ser våra stora lastbilar utanför entren, mellan lastbrygga 18 och 19 närmast Nämndemansgatan 17. 431 33 Mölndal.

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in the past 40 years 

Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

Från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal Här säljer vi: Löpband från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. Köp begagnat Löpband Precor TRM885 nästan nytt Löpbandet är ett av de mest populära redskapen på gymmet, och om du tränar på ett gym som har löpband så är det oftast kö under gymmets mer populära timmar. Även i hemmagym har begagnade löpband i hög gymkvalitet kommit att bli alltmer populärt i takt med att de är så mycket billigare än nya Löpband i samma varumärke. Observera att varje begagnat Löpband i hög kvalitet som testas, servas av oss kan vi sälja med 6 månaders reservdelsgaranti. Löpband som inte är i gymkvalitet säljer vi i befintligt skick och utan garantier.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *