2 mars, 2020 / blogg
Precor lanserar nytt Löpband

Precor lanserar nytt Löpband

Precor lanserar nytt Löpband och har skapat en helt ny standard i löpband gällande kvalité, energieffektivitet, tillförlitlighet och servicevänlighet, som nu lanseras på den svenska träningsmarknaden. Precor, är en av de ledande aktörerna inom träningsutrustnings tillverkare, lanserar det helt nya Experience ™ Series löpbandet.

Precor lanserar nytt Löpband Experience ™

Nästa generations löpband är här, med helt nya funktioner och design som nu möter kundernas och användarnas behov på ett helt nytt sätt: Tystare, smartare, driftsäkrare, energieffektivare, lättare att underhålla, stabilare, och designat att leva länge. Precor lanserar nytt Löpband genom att intervjua över 30 klubbägare för att fullt ut förstå behoven i ett löpband ur deras synvinkel i framtagandet och utvecklingen av det nya löpbandet. Över 200 slutanvändare blev intervjuade och bevakade under träning för att kartlägga behov och önskemål i ett löpband när man tränar och över 10 oberoende servicetekniker blev intervjuade för att få deras syn på tillförlitlighet, servicevänlighet och hållbarhet.

Precor lanserar nytt Löpband har viktiga förbättringar

Viktiga förbättringar och nyheter på löpbandet är bl.a. optimerad stabilitet som skapas genom en helt ny ramkonstruktion som ger förbättrad konsolstabilitet, solid känsla och tyst drift. När Precor lanserar nytt Löpband är det med Nästa generations Ground Effects ® Impact Control System (GFX ®) förbättrar känslan genom ett bredare däck som absorberar slagkraftiga rörelser och nedslag samtidigt som det ger maximal stabilitet med förbättrad Footplant Technology ™ (IFT) som känner igen förändringar i en enskild användares steg och justerar bandhastigheten därefter.

Precor lanserar nytt Löpband med lägre däckhöjd, ny design på bandet samt på konsolen som ger användaren bättre utrymme för att förvara sina tillhörigheter och förbättrade styrfunktioner. Förbättrat underhåll även för serviceteknikerna eller operatören när Precor lanserar nytt Löpband : Experience Series löpband är enklare att installera, renare, enklare att underhålla, felsöka och servicevänliga. Bältet och däck är lätta att byta ut, och genom statuslampan nertill, den absolut första i sitt slag, ger anläggningen, operatörer och servicepersonal en indikation på status för att snabbt bedöma driftstatus på ett löpband.

En annan stor nyhet och viktig del i nästa generations löpband när Precor lanserar nytt Löpband, är en ökad energieffektivitet – Utrustningen har 4 HP frekvensomriktarmotor som levererar högre vridmoment och lägre strömförbrukning än tidigare, vilket hjälper till att minska ägandekostnaden för dig som klubbägare eller operatör.

För mer information kontakta:

Jennie Hjorth

Sales and Marketing Manager at CL Fitness Sverige AB

070-584 84 06 eller skicka ett mejl till jennie.hjorth@clfitness.se så hör vi av oss!

CL Fitness har sedan 1985 utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga institutioner, gym till hotell och spa. CL Fitness har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje enskild kunds behov. Vi kan med vår organisations totala kompetens, erfarenhet och kunskap ge Dig de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering.

Begagnat ifrån Precor By GymPartner

Köp begagnad gym- och träningsutrustning och kompletta gym med lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.

Vi har allt ifrån skivstängerhantlarkettlebellsviktskivorträningsbänkar till crossfit-tillbehör.

Precor Sverige erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning, alltid 200-300 maskiner i lager. De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment (se nya produkter) men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnad listorna. NOTERBART är att alla externa redskapsmärken som finns representerade på begagnad listan endast kan köpas som begagnade från GymPartner Sweden

Sedan tidigare har Precor i sitt innovativa arbete designat och skapat det populära träningskonceptet med Crosstrainer. Precor har med ett patent, sedan 15 år tillbaka, skyddat en lösning som ger en unik ergonomisk rörelse som bara finns på Precors Crosstrainer.

Servicekillarna på lagret i Sandared Borås är bäst i klassen :

PELLE LARSSON
ANSV. RESERVDELAR/LAGER