Precor lanserar nytt Löpband

Löpband Precor TRM885 Detta Löpband har fem egenskaper för funktionell träning och du kan variera din träning med 21 träningsprogram Lite fakta om Löpband Precor TRM885 : Höjden på modellen är 174 cm Längden på modellen är 211 cm 195 kg är maskinens vikt

Precor lanserar nytt Löpband och har skapat en helt ny standard i löpband gällande kvalité, energieffektivitet, tillförlitlighet och servicevänlighet, som nu lanseras på den svenska träningsmarknaden. Precor, är en av de ledande aktörerna inom träningsutrustnings tillverkare, lanserar det helt nya Experience ™ Series löpbandet.

Precor lanserar nytt Löpband Experience ™

Nästa generations löpband är här, med helt nya funktioner och design som nu möter kundernas och användarnas behov på ett helt nytt sätt: Tystare, smartare, driftsäkrare, energieffektivare, lättare att underhålla, stabilare, och designat att leva länge.

Precor lanserar nytt Löpband genom att intervjua över 30 klubbägare för att fullt ut förstå behoven i ett löpband ur deras synvinkel i framtagandet och utvecklingen av det nya löpbandet.

Över 200 slutanvändare blev intervjuade och bevakade under träning för att kartlägga behov och önskemål i ett löpband när man tränar och över 10 oberoende servicetekniker blev intervjuade för att få deras syn på tillförlitlighet, servicevänlighet och hållbarhet.

Precor lanserar nytt Löpband har viktiga förbättringar

Viktiga förbättringar och nyheter på löpbandet är bl.a. optimerad stabilitet som skapas genom en helt ny ramkonstruktion som ger förbättrad konsolstabilitet, solid känsla och tyst drift:

 1. När Precor lanserar nytt Löpband är det med Nästa generations Ground Effects ® Impact Control System (GFX ®) förbättrar känslan genom ett bredare däck som absorberar slagkraftiga rörelser och nedslag samtidigt som det ger maximal stabilitet med förbättrad Footplant Technology ™ (IFT) som känner igen förändringar i en enskild användares steg och justerar bandhastigheten därefter.
 2. Precor lanserar nytt Löpband med lägre däckhöjd, ny design på bandet samt på konsolen som ger användaren bättre utrymme för att förvara sina tillhörigheter och förbättrade styrfunktioner.
 3. Förbättrat underhåll även för serviceteknikerna eller operatören när Precor lanserar nytt Löpband : Experience Series löpband är enklare att installera, renare, enklare att underhålla, felsöka och servicevänliga.
 4. Bältet och däck är lätta att byta ut, och genom statuslampan nertill, den absolut första i sitt slag, ger anläggningen, operatörer och servicepersonal en indikation på status för att snabbt bedöma driftstatus på ett löpband.
 5. En annan stor nyhet och viktig del i nästa generations löpband när Precor lanserar nytt Löpband, är en ökad energieffektivitet.
 6. Utrustningen har 4 HP frekvensomriktarmotor som levererar högre vridmoment och lägre strömförbrukning än tidigare, vilket hjälper till att minska ägandekostnaden för dig som klubbägare eller operatör.

CL Fitness har sedan 1985 utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga institutioner, gym till hotell och spa.

CL Fitness har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje enskild kunds behov. Vi kan med vår organisations totala kompetens, erfarenhet och kunskap ge Dig de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering.

Begagnat ifrån Precor By GymPartner

Köp begagnad gym- och träningsutrustning och kompletta gym med lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.

Vi har allt ifrån skivstängerhantlarkettlebellsviktskivorträningsbänkar till crossfit-tillbehör.

Precor Sverige erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning, alltid 200-300 maskiner i lager. De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment (se nya produkter) men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnad listorna.

NOTERBART är att alla externa redskapsmärken som finns representerade på begagnad listan endast kan köpas som begagnade från GymPartner.

Sedan tidigare har Precor i sitt innovativa arbete designat och skapat det populära träningskonceptet med Crosstrainer. Precor har med ett patent, sedan 15 år tillbaka, skyddat en lösning som ger en unik ergonomisk rörelse som bara finns på Precors Crosstrainer.

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

 • You can visit my company website with a click on the button above. 
 • I am a wholesaler for strength training equipment. 
 • I sell both new and used gym products. 
 • We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories. 
 • Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand. 
 • Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms. 

From Sweden’s largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

 1. Crosstrainer på Microsoft 

 2. Microsofts bästa Löpband

 3. Gymutrustning hos Microsoft

 4. GymAuktioners Gymutrustning

 5. Hantlar med ställ hos Microsoft

 6. Hantlar hos Google

 7. GymAuktioners Gymutrustning 

 8. GymPartners Gymutrustning hos Google 

 9. Amazons bästa Löpband

 10. Amazons Bästa Hantlar

———————————————————————————————————–

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige.

I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

Kompletta Nya-Begagnade Gym

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment You can visit my company website with a click on the button above.  I am a wholesaler for strength training equipment.  I sell both new and used gym products.  We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories.  Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand.  Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms.  From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *