Precor Växer med Hotellkedjor

Crosstrainers i hög gymkvalitet Om du tränar mycket och vill ha ut lite mer effekt av din träning eller om crosstrainern ska användas kommersiellt så rekommenderar vi förutom pulsstyrda program även ett självgenererande elektromagnetiskt motstånd och en längre steglängd. Våra favoriter är dom bästa i Världen och kommer från de största tillverkarna Technogym, Precor, Life Fitness, Cybex, Startrac. GymDigital har alltid ett stort antal av begagnade Crosstrainers från dessa tillverkare. GymDigitals nya Crosstrainers kommer från DK City. Reservdelar och service av våra Crosstrainers finns över hela Sverige. Precor Sverige Produkter Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar. Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket Göteborgs Bästa Crosstrainer i Toppklass -Nu på GymAuktioner

Precor Växer med Hotellkedjor på den svenska hotellmarknaden. Det fyrstjärniga hotellet Riverton i Göteborg satsar på ny träningsutrustning för sina gäster från världsledande Precor med nätverksuppkopplade Preva.

Precor Växer med Hotellkedjor

Precor Sverige är en av Sveriges ledande leverantörer av gymutrustning, och Precor finns bl.a. installerade på hotell världen runt om i över 90 länder. Hilton, Raffles, Hyatt, Fairmmont och Wyndham är några av de hotellkedjor som arbetar med Precor som leverantör.

Nu har turen kommit till Hotell Riverton i Göteborg, som köper gymutrustning från Precor med nätverks-uppkopplade Preva. Nu kan Riverton också erbjuda sina gäster en träning i världsklass på Pecors konditionsutrustning.

– ”Precor är ett starkt varumärke. Precors träningsutrustning tillför en perfekt möjlighet för våra hotellkunder att stärka sitt egna välkända varumärke med en stark fitnessleverantör, allt för att dra fördel och utmärka sig på sin egen marknad bland konkurrenter.” – Jennie Hjorth Sales and Marketing Manager at CL Fitness Sverige AB

Precor Växer på Hotell

Hotel Riverton köper gymutrustning från Precor med nätverksuppkopplade Preva. Alla hotell är unika. Som leverantör av Precor ser vi på helheten, precis som hotellet arbetar med detaljer av upplevelsen för gästerna, från in-checkning till ut-checkning, på samma sätt hjälper vi hotellet att designa och skapa ett inbjudande, funktionellt och sofistikerat träningscenter/gym utifrån hotellets förutsättningar och önskemål.

– ”Gårdagens begagnade lågprismärken räcker inte – kunder förväntar sig mer idag. Nu ser vi att även hotellbranschen nu fått upp ögonen av vikten av att kunna erbjuda gästerna träning av kvalité och ett bredare utbud. ” – säger Martin Börjesson försäljningschef GymPartner.

– ”Vi vill kunna leverera och erbjuda mer till våra gäster, även träningen är en viktig del av upplevelsen under vistelsen på ett hotell, och därmed ville vi ha utrustning som låg i framkant gällande utveckling och även att den var nätverksuppkopplad. Preva är så stort idag på marknaden utomlands och vi har många internationella gäster, det stärker oss att kunna erbjuda träning av absolut högsta världsklass.” säger hotelldirektör och ägare Magnus Hedlund.

För mer information kontakta:

Fredrik Larsson CL Fitness Västra Sverige

070-441 55 70

CL Fitness har sedan 1985 utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga institutioner, gym till hotell och spa. CL Fitness har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje enskild kunds behov. Vi kan med vår organisations totala kompetens, erfarenhet och kunskap ge Dig de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering.

Begagnad Cardioutrustning köper du bäst hos Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment You can visit my company website with a click on the button above.  I am a wholesaler for strength training equipment.  I sell both new and used gym products.  We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories.  Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand.  Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms.  From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva.  Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in the past 40 years  Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

Begagnad Cardioutrustning köper du bäst hos Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

  • You can visit my company website with a click on the button above. 
  • I am a wholesaler for strength training equipment. 
  • I sell both new and used gym products. 
  • We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories. 
  • Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand. 
  • Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms. 

From Sweden’s largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in the past 40 years 

Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 
Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in the past 40 years 
Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners
Martin Maximus & GymPartner är störst på kompletta begagnade Gym & Gymutrustning GymPartner säljer och renoverar gymutrustning och gymmaskiner från världens största tillverkare som ibland är över 40 år gamla. Det är ett led i det som idag benämns som cirkulär ekonomi. Att ta vara på naturens resurser så långt som det är möjligt med hänsyn till pris, kvalitet och hållbarhet. För oss har det varit en självklarhet i decennier. Marknadens bästa leverantör

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *