15 oktober, 2020
GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER

GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER

GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER FÖR UTÖVARE MED KRAV PÅ HÖG KVALITÉ. Som utövare själva, med många års erfarenhet av branschen, vet vi vilka varumärken som levererar.

GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER

Vi säljer endast produkter med hög kvalité. Utrustningen ska tåla riktig användning under lång tid. Mot företag är vi återförsäljare av GrandMaster gymaskiner, som länge legat i framkant när det kommer till innovation och kvalité. Men vi säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex.

För privatpersoner ger till exempel Master, GrandMaster samt Reebok ett högt värde till ett rimligt pris.

Vi väljer aktivt bort storsäljare som vi vet riskerar göra kunder besvikna. Med generös garanti och kvalitativa produkter kan vi garantera att du blir nöjd!

GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER för FUNKTIONELL TRÄNING

Att variera träningen är viktigt. Det är lätt att fastna i invanda mönster och därigenom riskera att missa muskelgrupper och stagnera i sin utveckling.

Träning med fria vikter skapar till skillnad från maskiner stora möjligheter till variation.

Med skivstånghantlar och kettlebells aktiveras även många sekundära muskelgrupper och är därför ett mycket bra komplement till de mer isolerande övningarna som gymmets maskiner erbjuder.

I avdelningen Crossfit hittar ni allt ni behöver för optimal funktionell träning hemma.

KVALITÉ, KUNSKAP OCH SERVICE INOM GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av gymutrustning och träningsprodukter, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och finns med dig hela vägen från det att du köper din gymutrustning tills det att de levererats till dig och vi finns även där när det kommer till service och underhåll av gymredskapen vi säljer.

Har du frågor eller funderingar? Hittar du inte det du söker? kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vill du ha offert på en komplett gymlösning för hemmet eller företaget så svarar vi inom 12 h!

GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER

Hos oss på Precor Sverige kan du hitta allt inom gymutrustning och gymredskap. Vår gymutrustning håller hög kvalitet och vi säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex. men erbjuder även prisvärda alternativ med vårt alldeles egna gymutrustnings och gymredskapsmärke GrandMaster.

Handlar du gymutrustning eller gymredskap hos oss kan du vara säker på att dina produkter håller god kvalitet, oavsett vilket märke de kommer ifrån. Vi erbjuder ett stort utbud av gymutrustning, så att du kan hitta just dina favoriter bland alla våra olika gymredskap. Precor Sverige  har allt ifrån större träningsmaskiner och spinningcyklar, till yogamattor och medicinbollar. Vilken gymutrustning du än föredrar finns den att köpa hos oss. Kanske älskar du att cykla på fritiden och drömmer därför om att ha en alldeles egen spinningcykel hemma? På vinterhalvåret kan det ju vara ganska bekvämt att slippa slita på sin fina tävlingscykel, och istället träna på sin träningscykel inomhus. Utan att behöva lämna hemmet. Bland vår gymutrustning hittar du träningscyklar i flera olika prisklasser och nivåer, allt från proffscyklar till cyklar för nybörjare.

Vi på Precor Sverige erbjuder även ett stort utbud av gymredskap så som hantlar, kettlebells, skivstänger, medicinbollar och tillbehör. Våra gymredskap håller även dessa hög kvalitet och finns för dig som vill kunna utrusta antingen företagsgymmet eller ditt egna hemmagym. Hemmagym har blivit allt mer populärt, och många drömmer om att kunna få inreda sitt alldeles egna drömgym hemma. Vi finns här för dig när du ska förverkliga din dröm. Precor Sverige har gymutrustning för alla ställen och tillfällen. Vi har många års erfarenhet och har ett brett sortiment av träningsmaskiner och även ett stort utbud av gymredskap. Yogamattor, pilatesbollar eller hantlar, är bara några exempel på vad du kan hitta i vår webshop. Vi har garanti på alla våra varor och en fenomenal kundtjänst du kan kontakta om du vill ha hjälp att skräddarsy ditt hemmagym, eller om du bara behöver fråga vilken gymutrustning som kan passa just dina behov. På Precor Sverige är vi specialister på det vi gör och brinner för allt som har med gym att göra. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt gymutrustning och gymredskap för ditt gym.

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*