Löpband 966i Precor med ny P80-konsol

Begagnat Löpband 966i Precor i hög gymkvalitet från Precor, ingår i ett komplett gym. Nu med 6 mån. reservdelsgaranti & till lägsta priset Varumärke - Precor Skick - Begagnat Begagnat Löpband 966i från Precor. Nu kan du investera tryggt i begagnat detta Löpband 966i från Precor som för det första har Ground Effects-systemet för överlägsen stötdämpning som minskar belastningen på lederna och minskar lateral rörelse. För det andra tillhandahåller den tydliga Konsolen ett flerspråkigt stöd och som har sju träningsprogram tillgängliga direkt från enskilda knappar.

Detta fabriksrenoverade Löpband 966i Precor är i utmärkt använt skick och i fullt fungerande skick.

Löpband 966i Precor har genomgått full mekanisk renovering av vårt team av högt kvalificerade servicetekniker.

Vi har valt att endast sälja Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac.

Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet.

Löpband 966i Precor med ny P80-konsol

Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Löpband hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Köp Löpband i hög gymkvalitet hos GymPartner där du kan välja mellan många olika slags Löpband och vårt urval spänner över fabriksnya Löpband, fabriksrenoverade Löpband (CPO) och begagnat Löpband i hög kvalitet. Löpband 966i Precor Experience Series löpband är full av funktioner.

Detta löpband är utformat för hållbarhet i miljöer med hög användning och är utrustat med Integrated Footplant Technology ™ (IFT) och Ground Effects® (GFX) slagstyrningssystem för att ge en smidig och naturlig känsla när du springer eller går.

Beröringsskärmens displaykonsol är det som verkligen skiljer den här maskinen från sina konkurrenter – den har ett stort utbud av förinställda träningspass tillsammans med ett komplett utbud av underhållnings- och nätverksalternativ, såsom den inbyggda digital-TV-mottagaren, DAB-radio, och USB-ingång.

Läs om GymPartners kompletta gym som du köper tryggt med vår “lägstaprisgaranti” 

Mer om att investera tryggt i begagnat Löpband från GymPartner

Lönsamma träningslösningar

VI HJÄLPER DIG att skapa en lönsam träningslösning. Till hjälp har vi vår breda kunskap i design av träningsytor och koncept. Tillsammans med världsledande varumärken och bra finansieringsmöjligheter kan vi hjälpa till att utveckla ditt gym och träningsanläggning.

Se sortiment Begagnat

Populärast just nu: 

Citations

https://www.facebook.com/GymPartnerSweden/

https://twitter.com/gymswed

https://www.pinterest.se/Gymutrustning/

https://twitter.com/gymswed

https://gympartnersweden.tumblr.com/

https://www.instagram.com/gympartnertraningsutrustning/

https://www.linkedin.com/company/27203060

https://www.yelp.com/biz/gympartner

https://linktr.ee/gympartner

https://www.reco.se/gympartner-sweden

https://www.reddit.com/user/Gymbroker/

https://medium.com/@mbrjesson

https://www.tumblr.com/gympartnersweden

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment
You can visit my company website with a click on the button above. 
I am a wholesaler for strength training equipment. 
I sell both new and used gym products. 
We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories. 
Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand. 
Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms. 
From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 
Fakta om löpband och cardioträning? Löpband är en träningsmaskin som används för att träna konditionen och uthålligheten. De flesta löpband har en löpyta som rör sig, så att man kan simula att man löper utan att behöva gå utomhus. Löpband kan användas för olika typer av cardioträning, inklusive löpning, gång, och intervallträning. Cardioträning är en träningsform som involverar att man utför långvarig, aerob träning för att förbättra uthålligheten och förbränningen. Cardioträning kan göras på många olika sätt, inklusive löpning, cykling, simning, och rodd. Det är viktigt att variera träningen för att förbättra uthålligheten och förbränningen på ett kontinuerligt sätt. Cardioträning är en viktig del av en balanserad träningsrutin, eftersom det hjälper till att förbättra hjärt- och kärlhälsan och att förbränna kalorier. Det rekommenderas att man utför minst 150 minuter av moderat intensiv cardioträning varje vecka, eller 75 minuter av hög intensiv cardioträning varje vecka. Det är också viktigt att konsultera en läkare innan man. Köp Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från Precor Sverige På Nordic-Live-Auctions. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör. Sökord: ps auction, ps auktioner, auktioner, ps auktion, ps, psauktioner, konkursauktioner, nätauktioner, ps action, psauktion, auktioner på nätet, psauction, alla bolag, klaravik, cykelkraft, blocket cykel, auctionet, kronofogden auktion, biltema cykel, kvd, klarvik, netauktion, toveks auktioner, units auktioner, pn trading, göteborgs auktionsverk, omdöme, norrlands auktionsverk

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in the past  40 years 

Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

Även om GymPartner säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *