Assault AirBike

Assault AirBike är en grym Motionscykel Assault Air Bike är en av de allra bästa luftbaserade träningscyklar som finns på marknaden idag och har tagits fram med stor hänsyn till önskemål som man lyhört samlat in från bl.a. träningsentusiaster, ägare av gym och andra träningsklubbar, personliga tränare såväl som fysioterapeuter. Assault air bike standard-display: Välj någon av de förkonfigurerade programmen eller skapa dina egna personliga träningspass för mer varierande och roligare pass. Den inbyggda meddelanden bidrar också till att motivera användaren i sin träning. Pulsbaserade program och övervakning: Med ett kompatibelt pulsbälte och integrerade HRC-program kan du hålla din träning inom de pulszoner som passar dig och dina mål.

Assault AirBike är en stabil och innovativ motionscykel och träningscykel från Assault med ett luftbaserat och oändligt motståndssystem för hård träning!

airbike

Assault AirBike

Detta är ett grymt bra Motionsredskap hos GymPartner Mölndal på Nämndemansgatan 17.

Denna Träningscykel kan säljas separat även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym

Assault Air Bike är en stabil och innovativ motionscykel från Assault med ett luftbaserat och oändligt motståndssystem för hård träning!

 •  Assault Airbike
 •  Nytt
 •  45
 •  123
 •  59
 •  130

Assault AirBike är en grym Motionscykel

Assault Air Bike är en av de allra bästa luftbaserade träningscyklar som finns på marknaden idag och har tagits fram med stor hänsyn till önskemål som man lyhört samlat in från bl.a. träningsentusiaster, ägare av gym och andra träningsklubbar, personliga tränare såväl som fysioterapeuter.

Assault air bike standard-display:

Välj någon av de förkonfigurerade programmen eller skapa dina egna personliga träningspass för mer varierande och roligare pass. Den inbyggda meddelanden bidrar också till att motivera användaren i sin träning.

Pulsbaserade program och övervakning: Med ett kompatibelt pulsbälte och integrerade HRC-program kan du hålla din träning inom de pulszoner som passar dig och dina mål.

Populärast just nu 2022

 1. GrandMaster Kettlebells

 2. kettlebell

 3. Gymleco Brutalbänk

 4. Concept 2 roddmaskin

 5. Skivstångsställning

Assault AirBike är en stabil och innovativ motionscykel från Assault med ett luftbaserat och oändligt motståndssystem för hård träning! Detta är ett grymt bra Motionsredskap hos GymPartner Mölndal på Nämndemansgatan 17. Assault AirBike Assault AirBike är en av de allra bästa luftbaserade träningscyklar som finns på marknaden idag och har tagits fram med stor hänsyn till önskemål som man lyhört samlat in från bl.a. träningsentusiaster, ägare av gym och andra träningsklubbar, personliga tränare såväl som fysioterapeuter.

 

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *