Byter namn till GymPartner Träningsutrustning Mölndal

KVALITÉ, KUNSKAP OCH SERVICE INOM Träningsutrustning | Träningsmaskiner  Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner , och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och finns med dig hela vägen från det att du köper din gymutrustning tills det att de levererats till dig och vi finns även där när det kommer till service och underhåll av gymredskapen vi säljer. Lönsamma träningslösningar VI HJÄLPER DIG att skapa en lönsam träningslösning. Till hjälp har vi vår breda kunskap i design av träningsytor och koncept. Tillsammans med världsledande varumärken och bra finansieringsmöjligheter kan vi hjälpa till att utveckla ditt gym och träningsanläggning. Se sortiment Begagnat Har du frågor eller funderingar? Hittar du inte det du söker? kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vill du ha offert på en komplett gymlösning med Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner för hemmet eller företaget så svarar vi inom 12 h! Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader. Besök GymPartner Finance From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva.  Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in the past 40 years  Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners Martin Maximus & GymPartner är störst på kompletta begagnade Gym & Gymutrustning GymPartner säljer och renoverar gymutrustning och gymmaskiner från världens största tillverkare som ibland är över 40 år gamla. Det är ett led i det som idag benämns som cirkulär ekonomi. Att ta vara på naturens resurser så långt som det är möjligt med hänsyn till pris, kvalitet och hållbarhet. För oss har det varit en självklarhet i decennier. Marknadens bästa leverantör
Byter namn till GymPartner Träningsutrustning Mölndal från GymPartner Sweden då vår framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.
Byter namn till GymPartner Träningsutrustning Mölndal
Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.
Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.
Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket
GymPartners Gym & Motionskonsulter 
Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.
För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym. Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…
Vi är idag en komplett leverantör av ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar utrustning i vår serviceverkstad.

 

Byter namn till GymPartner Träningsutrustning Mölndal från GymPartner Sweden då vår framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Byter namn till GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.
Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

GymPartners Gym & Motionskonsulter 

Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym. Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Vi är idag en komplett leverantör av ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar utrustning i vår serviceverkstad.

Populärast hos GymPartner Träningsutrustning Mölndal 2022

 1. Gymgolv

 2. Fynda Begagnade Gymmaskiner

 3. Gillar du Assault Airbike ?

 4. assault air bike

 5. airbike

 6. skierg

 7. Skierg

 8. GymPartners Crosstrainer

 9. hyra crosstrainer

 10. cross trainer

 11. GrandMaster Kettlebells

 12. kettlebell

 13. Här finns GymPartner

 14. Precor Sortiment 

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *