GymPartner stängde sin Blocketbutik 1:a Oktober 2022

GymPartner stängde sin Blocketbutik 1:a Oktober 2022 GymPartner stängde sin Blocketbutik 1:a Oktober 2022. Från och med nu behöver inte GymPartner finnas på Blocket med butiken, då all försäljning beror på deras höga rankning på Google sök och våra SEO- kunskaper och det faktum att alla som köper gymutrustning kollar oss på Allabolag och Hitta.se. BLOCKETS GRATISANNONSER - 15 Okt = 5 161 st. Annonser

GymPartner stängde sin Blocketbutik 1:a Oktober 2022. Från och med nu behöver inte GymPartner finnas på Blocket med butiken, då all försäljning beror på deras höga rankning på Google sök och våra SEO- kunskaper och det faktum att alla som köper gymutrustning kollar oss på Allabolag och Hitta.se.

GymPartner stängde sin Blocketbutik också pga.  BLOCKETS GRATISANNONSER – 15 Okt = 5 161 st. Annonser

Efter att Blocket tagit bort annonskostnaden för privatannonser, så får vi 100-tals samtal varje vecka och dygnet runt från personer som tror att vi har lägre priser än dessa gratis-annonsörer.

Våra varumärken i begagnade produkter och i högsta gymkvalitet, är från världsledande TechnogymLifeFitnessPrecorStartrac & Cybex

GymPartner stängde sin Blocketbutik – När de får prata i telefon i stället för att visa kunderna i lagerbutiken

Vi säljer exakt likadan utrustning till dig som gymmen väljer att köpa & med bra garantier dessutom. Vår gymutrustning bör bara jämföras med ny utrustning i samma varumärke.

  1. Festligt är att det är så otroligt mycket felstavningar som lilla GymPartner rankar för enligt Ahrefs nyckelordsanalyser: #sökord: #alla bolag, #alla bola, #alla bolah, #allabolag.se, #bolag,
  2. Sveriges Företag på Hitta.se 2022, där även ditt Gym kan få en gratis, utförlig presentation och verksamhetsbeskrivning av ert lokala Gym vid köp.

Följande nyckelord eller sökord rankar på Alla bolag i Sverige:

1. alla bolag 323 000
2. alla bola 14000
3. alla bolah 4700
4. salla bolag 1300
5. allabolag.se 13000
15. Sveriges bolag på allabolag.se – GymPartner

Dessa toppar på Ahrefs sökordet Hitta.se:

1. Hitta.se | Privatpersoner och Företag i Sverige 

2. Hitta.se – Appar på Google Play

3. hitta.se 4+ – App Store

4. hitta.se – Home | Facebook

5. Hitta.se – Wikipedia

Här får du inspiration

GymPartner på Google 

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Hantlar – Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre  

Följ Precors Nyhetsblogg 

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment You can visit my company website with a click on the button above. I am a wholesaler for strength training equipment. I sell both new and used gym products. We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories. Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand. Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms. From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. Fakta om löpband och cardioträning? Löpband är en träningsmaskin som används för att träna konditionen och uthålligheten. De flesta löpband har en löpyta som rör sig, så att man kan simula att man löper utan att behöva gå utomhus. Löpband kan användas för olika typer av cardioträning, inklusive löpning, gång, och intervallträning. Cardioträning är en träningsform som involverar att man utför långvarig, aerob träning för att förbättra uthålligheten och förbränningen. Cardioträning kan göras på många olika sätt, inklusive löpning, cykling, simning, och rodd. Det är viktigt att variera träningen för att förbättra uthålligheten och förbränningen på ett kontinuerligt sätt. Cardioträning är en viktig del av en balanserad träningsrutin, eftersom det hjälper till att förbättra hjärt- och kärlhälsan och att förbränna kalorier. Det rekommenderas att man utför minst 150 minuter av moderat intensiv cardioträning varje vecka, eller 75 minuter av hög intensiv cardioträning varje vecka. Det är också viktigt att konsultera en läkare innan man. Köp Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från Precor Sverige På Nordic-Live-Auctions. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör. Sökord: ps auction, ps auktioner, auktioner, ps auktion, ps, psauktioner, konkursauktioner, nätauktioner, ps action, psauktion, auktioner på nätet, psauction, alla bolag, klaravik, cykelkraft, blocket cykel, auctionet, kronofogden auktion, biltema cykel, kvd, klarvik, netauktion, toveks auktioner, units auktioner, pn trading, göteborgs auktionsverk, omdöme, norrlands auktionsverk

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

  • You can visit my company website with a click on the button above. 
  • I am a wholesaler for strength training equipment. 
  • I sell both new and used gym products. 
  • We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories. 
  • Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand. 
  • Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms. 

From Sweden’s largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

GymPartner stängde sin Blocketbutik 1:a Oktober 2022

———————————————————————————————————–

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige. I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

Kompletta Nya-Begagnade Gym

GymPartner stängde sin Blocketbutik 1:a Oktober 2022. Från och med nu behöver inte GymPartner finnas på Blocket med butiken, då all försäljning beror på deras höga rankning på Google sök och våra SEO- kunskaper och det faktum att alla som köper gymutrustning kollar oss på Allabolag och Hitta.se.

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *