Crosstrainers

Crosstrainers i hög gymkvalitet Om du tränar mycket och vill ha ut lite mer effekt av din träning eller om crosstrainern ska användas kommersiellt så rekommenderar vi förutom pulsstyrda program även ett självgenererande elektromagnetiskt motstånd och en längre steglängd. Våra favoriter är dom bästa i Världen och kommer från de största tillverkarna Technogym, Precor, Life Fitness, Cybex, Startrac. GymDigital har alltid ett stort antal av begagnade Crosstrainers från dessa tillverkare. GymDigitals nya Crosstrainers kommer från DK City. Reservdelar och service av våra Crosstrainers finns över hela Sverige. Precor Sverige Produkter Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar. Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket Göteborgs Bästa Crosstrainer i Toppklass -Nu på GymAuktioner

GymDigitals olika crosstrainers. Hos oss hittar du crosstrainers efter allas behov, även om de så ska vara för intensiv cardio (förbränningsträning) eller för lugnare hemmabruk för allmän motion.

Crosstrainers i hög gymkvalitet

Om du tränar mycket och vill ha ut lite mer effekt av din träning eller om crosstrainern ska användas kommersiellt så rekommenderar vi förutom pulsstyrda program även ett självgenererande elektromagnetiskt motstånd och en längre steglängd.

Våra favoriter är dom bästa i Världen och kommer från de största tillverkarna Technogym, Precor, Life Fitness, Cybex, Startrac.
GymDigital har alltid ett stort antal av begagnade Crosstrainers från dessa tillverkare.

GymDigitals nya Crosstrainers kommer från DK City.
Reservdelar och service av våra Crosstrainers finns över hela Sverige.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat. Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, CrosstrainerMotionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning
Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat. Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.
Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.
Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.
Om GrandMaster Fitness Gymutrustning Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat. Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning. Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv. Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Nyheter från Gymmarknaden