Nytt och begagnat ifrån Precor

Nytt & Begagnat Ifrån GymPartner

PRECOR är träningsmaskiner framtagna för att klara av många år på din träningsanläggning eller hotellgym. Precor har blivit synonymt med låg underhållskostnad och lång livstid. Den genomtänkta designen gör dem till en favorit både bland förstagångstränare och professionella och mer erfarna användare. Köp Nytt begagnat ifrån Precor Idag!

Begagnat ifrån Precor By GymPartner

Köp begagnad gym- och träningsutrustning och kompletta gym med lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.

Vi har allt ifrån skivstänger, hantlar, kettlebells, viktskivor, träningsbänkar till crossfit-tillbehör.

Visa Begagnade Produkter

Nytt ifrån Precor

Nämligen att leverera lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga institutioner, hotell och spaanläggningar.


Gå Till Produkter

Precor Secondhand by GymPartner

Idag är Precor by GymPartner världsledande i utvecklingen av träningsmaskiner och har med sitt senaste tillskott, AMT, visat marknaden en ny innovativ form av produkt som är unik i sitt slag. Ingen av konkurrenterna har denna tränings-maskin i sitt globala produktsortiment.

Sedan tidigare har Precor Secondhand by GymPartner i sitt innovativa arbete designat och skapat det populära träningskonceptet med Crosstrainer. Precor har med ett patent, sedan 15 år tillbaka, skyddat en lösning som ger en unik ergonomisk rörelse som bara finns på Precors Crosstrainer.