Webutveckling & Social Media för gym

Är vi överens – håller vi det vi lovar

Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader.

Webutveckling & Social Media för gym

Med nära 40 års erfarenhet av framgångsrik fitnessdrift kommer du att hamna i helt rätta händer.

Hur gärna man vill leva på ”gamla meriter” så räcker det inte idag om man ska klara sig som gymägare i konkurrensen med Tv-soffan och andra gym.          Ni kan ha ett fantastiskt gym och vara hur kompetenta som helst som entrepenör men om ni inte syns på nätet och med proffsig skyltning i närområdet så blir det svårt att kunna leva på gymverksamheten.

Jag, Martin Maximus hade inte idag klarat att marknadsföra mina gym som jag gjorde på 80-90 talet

Jag brinner verkligen för att hjälpa personer att lyckas med sina drömmar att öppna eget gym, som fungerar så bra som möjligt redan från första dagen.

GymPartner Sweden erbjuder blivande gymägare utöver gymutrustning även webbutveckling och marknadsföring genom hemsida, sidor på sociala medier, grafisk design och skyltproduktion, såväl inomhus som utomhus. Vi producerar fototapeter och folierar bilar, exempelvis våra egna lastbilar.

Mervärden vid köp av komplett gym

När du köper ett komplett gym av GymPartner eller om du har turen att komma över ett konkursgym genom GymAuktioner Sverige AB, så kan du få hjälp av mig och mina anställda projektledare,webutvecklare och skyltmakare.

Webutveckling & Social Media för gym

Vid köp av komplett gym för över 200 000 kr + moms erhåller du/ni ett Webutvecklig & Social Media Marknadsföringspaket till ett värde av 14 900 kr + moms.

Ni får kostnadsfritt följande:

 • 60 min planeringsmöte över ett telefonsamtal och en marknadsplan upprättas och mejlas till er efter samtalet.

 • Unik skräddarsydd hemsida byggd i det populära CMS systemet WordPress.

Vi har studerat Webbteknik på universitetet och jobbar både med front-end och back-end, specifikt med HTML, CSS, JavaScript och PHP.

När vi skapar webbplatser jobbar vi i första hand med WordPress just nu eftersom det är ett så fantastiskt och flexibelt verktyg som hela tiden utvecklas och att även de utan webkunskaper kan underhålla och uppdatera webbplatsen när vi lämnar över den färdiga hemsidan till er.

Detta ingår i priset 18625 kr. ink.moms:

Webutveckling & Social Media för gym Med nära 40 års erfarenhet av framgångsrik fitnessdrift kommer du att hamna i helt rätta händer. Hur gärna man vill leva på ”gamla meriter” så räcker det inte idag om man ska klara sig som gymägare i konkurrensen med Tv-soffan och andra gym.          Ni kan ha ett fantastiskt gym och vara hur kompetenta som helst som entrepenör men om ni inte syns på nätet och med proffsig skyltning i närområdet så blir det svårt att kunna leva på gymverksamheten. Jag, Martin Maximus hade inte idag klarat att marknadsföra mina gym som man gjorde på 80-90 talet Jag brinner verkligen för att hjälpa personer att lyckas med sina drömmar att öppna eget gym, som fungerar så bra som möjligt redan från första dagen. GymPartner Sweden erbjuder blivande gymägare utöver gymutrustning även webbutveckling och marknadsföring genom hemsida, sidor på sociala medier, grafisk design och skyltproduktion, såväl inomhus som utomhus. Vi producerar fototapeter och folierar bilar, exempelvis våra egna lastbilar. Mervärden vid köp av komplett gym När du köper ett komplett gym av GymPartner Sweden AB eller om du har turen att komma över ett konkursgym genom GymAuktioner Sverige AB, så kan du få hjälp av mig och mina anställda projektledare,webutvecklare och skyltmakare. Webutveckling & Social Media för gym Vid köp av komplett gym för över 200 000 kr + moms erhåller du/ni ett Webutvecklig & Social Media Marknadsföringspaket till ett värde av 14 900 kr + moms. Ni får kostnadsfritt följande: 60 min planeringsmöte över ett telefonsamtal och en marknadsplan upprättas och mejlas till er efter samtalet. Unik skräddarsydd hemsida byggd i det populära CMS systemet WordPress. Vi har studerat Webbteknik på universitetet och jobbar både med front-end och back-end, specifikt med HTML, CSS, JavaScript och PHP. När vi skapar webbplatser jobbar vi i första hand med WordPress just nu eftersom det är ett så fantastiskt och flexibelt verktyg som hela tiden utvecklas och att även de utan webkunskaper kan underhålla och uppdatera webbplatsen när vi lämnar över den färdiga hemsidan till er. Detta ingår i priset 18625 kr. ink.moms:

Priset inkluderar en responsiv och mobilanpassad webbplats med upp till 8 olika webbsidor

Det kan vara en blogg, en presentationssida för ert gym , ett bildgalleri över er lokal och bilder på alla fina gymmaskiner etc.
Vi skapar en unik skräddarsydd design för din webbplats baserat på dina önskemål.

Den färdiga webbplatsen kommer att vara responsiv och mobilanpassad, vilket betyder att den anpassar sig och fungerar lika bra på alla olika skärmstorlekar. Såväl mobiltelefoner, som surfplattor och datorer.Vad vi behöver för att skapa din hemsida är 3 saker:

 1. Vilken typ av hemsida du vill ha.
 2. Vilka färger du föredrar.
 3. Din logotyp. ( Vi kan självklart skapa en logotyp för er också)

Exempel på vad sidorna kan vara:

 • Startsida
 • Kontaktsida
 • ”Om oss”
 • Blogg
 • FAQ
 • Info
 • Villkorssida
 • Inspirationssida

OBS! detta är endast exempel – ni väljer helt och hållet själv vad sidorna ska vara!

Extra – ingår i priset:

 • Vi installerar alla användbara plugins du behöver, till exempel en Page Builder som gör webbplatsen enklare att underhålla.
 • Webbplatsen levereras med pluginet Oxygen2.0 som annars säljs separat för ca 1 000sek.
 • Vi integrerar och startar upp dina sociala medier så som Facebook, Instagram,Twitter, Google My Business, Google+, YouTube eller LinkedIn.
 • Vi installerar ett SEO-plugin så att din webbplats är SEO redo och du kan enkelt arbeta med SEO på din nya webbplats, samt börja få besökare genom sökmotorer såsom Google.
 • Vi kan placera webbplatsen på din webbserver med ditt domännamn eller leverera webbplatsen som en Zip-fil som är enkel att installera.
 • En webbserver, till exempel ett webhotell eller ett domännamn ingår inte i denna annonsen.

GymDigital licensierar och utbildar Det kan vara en blogg, en presentationssida för ert gym , ett bildgalleri över er lokal och bilder på alla fina gymmaskiner etc. Vi skapar en unik skräddarsydd design för din webbplats baserat på dina önskemål. Den färdiga webbplatsen kommer att vara responsiv och mobilanpassad, vilket betyder att den anpassar sig och fungerar lika bra på alla olika skärmstorlekar. Såväl mobiltelefoner, som surfplattor och datorer.Vad vi behöver för att skapa din hemsida är 3 saker: Vilken typ av hemsida du vill ha. Vilka färger du föredrar. Din logotyp. ( Vi kan självklart skapa en logotyp för er också) Exempel på vad sidorna kan vara: Startsida Kontaktsida ”Om oss” Blogg FAQ Info Villkorssida Inspirationssida OBS! detta är endast exempel – ni väljer helt och hållet själv vad sidorna ska vara! Extra – ingår i priset: Vi installerar alla användbara plugins du behöver, till exempel en Page Builder som gör webbplatsen enklare att underhålla. Webbplatsen levereras med pluginet Oxygen2.0 som annars säljs separat för ca 1 000sek. Vi integrerar och startar upp dina sociala medier så som Facebook, Instagram,Twitter, Google My Business, Google+, YouTube eller LinkedIn. Vi installerar ett SEO-plugin så att din webbplats är SEO redo och du kan enkelt arbeta med SEO på din nya webbplats, samt börja få besökare genom sökmotorer såsom Google. Vi kan placera webbplatsen på din webbserver med ditt domännamn eller leverera webbplatsen som en Zip-fil som är enkel att installera. En webbserver, till exempel ett webhotell eller ett domännamn ingår inte i denna annonsen.